Meteen naar de inhoud

Over BrandBurgService: Project ondersteuning, Administratieve Dienstverlening en Advisering

Uw Gevelspecialist!

Het werkgebied van de gevelspecialist  is zeer uitgebreid en gaat van nieuwbouw naar renovatie / transformatie naar service en onderhoud van de gevels. Brandburgservice is uw adviseur die u hierin kan bijstaan. Van advisering tot ondersteuning. En van plan van aanpak tot uitvoering. Brandburgservice richt zich op een pragmatische werkwijze en een passend advies. Wij zijn actief in de particuliere en zakelijk markt, en met onze ruime ervaring maken we graag het verschil.

Ons motief om te ondernemen

Het motief om te ondernemen is het streven naar onafhankelijk te zijn om adviezen en ondersteuning te geven aan bedrijven en instellingen, Waarbij we onze creativiteit en kennis met anderen kunnen delen en we in de toekomst een betrouwbare partner zullen zijn voor veel MKB bedrijven.

Keuze van deze branche

We hebben voor deze branche gekozen, omdat we door ervaring en kennis ondersteuning kunnen bieden aan bedrijven, die graag hun bedrijf willen laten groeien, maar de risico’s en extra kosten beheersbaar willen houden.

 

Onze kennis en ervaring

Door meer dan 35 jaar werkzaam te zijn in de gevelbranche en 4 jaar ervaring in automatisering hebben we op vele gebieden een ruime kennis en ervaring zoals,
–  Bouwprojecten begeleiden uitvoerder/projectleider
–  Aansturing productie
–  Logistiek en materieel inzet
–  Magazijn beheer
–  Calculatie / werkbegrotingen maken
–  Financieel project bewaking
–  Beken met vele software pakketten (implementeren en ontwikkelen)
–  Maken van V&G plannen


U staat centraal bij BBS

We voeren onze werkzaamheden voor een vaste kern opdrachtgevers waarbij er wederzijds het vertrouwen is in de goede samenwerking. Bij al onze diensten staat service en klanttevredenheid voorop, wij zien onze klanten als partners van Brandburgservice. Onze communicatie is helder en open, zodat alle partijen weten wat er verwacht wordt.

Uw mening is onze toekomst

Door de positieve feedback en ervaringen van onze klanten en leverancier kunnen wij met passie en professionaliteit onze diensten uitvoeren. Wij kunnen met trots zeggen dat BBS aan de verwachtingen voldoet welke wij voorspiegelen tijdens een offerte of kennismakingsgesprek. Onze opdrachtgevers maken het mogelijk om door te ontwikkelen voor de toekomst!

Neem contact op

Wij geven u graag advies. Neem contact op voor een advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.